Hidup Untuk Memberi: Acer Aspire One Menanti Anda

Acer Aspire One Menanti Anda
Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One.

  1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog Aku dan kamu.. | HIDUP UNTUK MEMBERI.
  2. Follow @ http://twitter.com/denaihati
  3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru.

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan. Bulan Mac telah dikuasai oleh KULANZSALLEH.COM mungkin bulan seterusnya giliran anda pula.

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya.
Sebagai tanda terima kasih semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi status PR4 yang sedang disandang oleh blog ini. Denaihati dan Sponsor contest iaitu alansarproperties.com, www.xztly.com dan Anisha Online Mall akan umumkan hadiah untuk pemenang ke dua dan ke tiga untuk contest TOP REFERRER TERTINGGI dan PENGOMEN TERBANYAK dalam entri yang akan datang.

Tarikh Tutup
Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan
Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Sponsor contest

  1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.
  2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.
  3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia

(Kepada individu dan syarikat yang berminat untuk menjadi sponsor sila berhubung terus seperti tertera dibahagian pertanyaan)

Pertanyaan: Boleh bertanya terus melalui ruang komen, twitter @Denaihati, facebook @Denaihati atau tinggalkan pesan di contact. Jangan lupa untuk lawat blog ini untuk melihat update terbaru.

Jika anda tahu contest “HIDUP UNTUK MEMBERI” dari blog ini, jangan lupa ya? Sila salin code dibawah ini dan letakkan di akhir entri anda.

Sekian, Wassalam.

Nota Nak Menang: Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog KronologiHidupku | Si Buchuk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Comments
  • Post a comment

    CommentLuv badge

    Threaded commenting powered by interconnect/it code.

  • domain October 12, 2014 at 3:01 pm

    Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to
    and you’re just extremely magnificent. I really like what you’ve acquired here,
    certainly like what you are stating and the way in which you say it.
    You make it enjoyable and you still care for to keep it smart.

    I can’t wait to read far more from you. This is really
    a wonderful site.
    domain recently posted..domainMy Profile

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Master Arsyad January 25, 2011 at 11:35 am

    Assalamu’alaikum.. saya Master Arsyad dan ingin mengajak seluruh blogger menyertai pertandingan “Aku Ada Impian”. Diharap anda sudi menyertai dan memeriahkan lagi dunia blogger.

    Sekiranya ada persoalan boleh hubungi email saya :D

    http://arsyadmaster.com/blog/contest/

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • [...] Aku dan Kamu (PR3) – KronologiHidupKu l [...]

  • gnesop May 11, 2010 at 5:13 pm

    dah masuk juga tp jauh ketinggalan…
    masih kejar-mengejar traffic yg top mengetop…
    good luck

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • [...] 16. Aku dan Kamu (PR3) – KronologiHidupKu l SiBuchuk [...]

  • [...] 4. Aku dan Kamu [...]

  • rashid April 20, 2010 at 4:04 pm

    Hehe, gudluck gak…same-same la kita ye…
    .-= rashid´s last blog ..Mari Aku Ajarkan Cara Nak Menang Kontes. Mudah!!! =-.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Mr.Bintang April 17, 2010 at 2:40 am

    RT @mrbintang: Hidup Untuk Memberi: Acer Aspire One Menanti Anda http://bit.ly/8Yvdze

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • wazy April 15, 2010 at 4:38 pm

    good luck bro

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Haziq April 15, 2010 at 3:34 am

    salam.
    good luck bro:)
    .-= Haziq´s last blog ..Anugerah Industri Muzik, AIM ke-17 2010 =-.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Mr.Bintang April 15, 2010 at 3:08 pm

      w’salam.. terima kasih.. :) hehehe…

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • azizan4444 April 14, 2010 at 6:01 pm

    gudluck bro..nnti ley la aku pnjam ng ko nnti..hehe

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Mr.Bintang April 15, 2010 at 3:07 pm

      confirm aku x menang… susah woo.. nak kena rajin.. skrg lak aku rasa cam malas nk bw.. adess.. :( hehehe..

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • myebuzz.net April 12, 2010 at 5:00 pm

    Aku dan kamu.. | Hidup Untuk Memberi: Acer Aspire One Menanti Anda…

    Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • marki April 12, 2010 at 4:39 pm

    Gud luck kepada bro dan siapa2 yg join contest neh..jom kita compete tuk dptkan si comel Acer neh..hehe
    .-= marki´s last blog ..Denaihati ingin memberikan 2 laptop Acer Aspire One Percuma! =-.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • elyaszbha April 12, 2010 at 4:06 pm

    semoga berjaya bam fizz :P
    kalau dpt dua2, jgn lupa bak sini satu :P
    .-= elyaszbha´s last blog ..Hidup Untuk Memberi Laptop Acer Aspire One Percuma =-.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Mr.Bintang April 12, 2010 at 4:09 pm

      susah nak dapat dedua.. dapat 1 pun belum tentu.. hahaha… tp dpt habuan sampingan pun kire ok la kan? hehe.. :P

      gud luck gak kat ko.. :mrgreen:

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • [...] 4. Aku dan Kamu [...]

  • sweet.ants April 12, 2010 at 9:11 am

    walaupun gua dah memiliki acer tercanggih adik beradik aspire one ni tp rase cam nk memiliki lg…
    ke nk kasi kt org lain lak merase pakai aspire one ni?

    :lol:

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Mr.Bintang April 12, 2010 at 4:05 pm

      jom la join weh.. under gua ok.. :P ekekekek..

      nnt leh wat teman si ferarri tu… hihihi..

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • Mr.Bintang April 12, 2010 at 8:02 am

    Anda mampu memilikinya… http://gengblogger.com/read/81550

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
1 2

Previous post:

Next post: